OVER ONS

Nancy van der Togt | Eigenaresse

Sinds 2012 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut volgde ik al snel verschillende cursussen om mezelf verder te ontwikkelen. Sport, trainingsleer en het bewegend functioneren van de mens wekte al snel mijn interesse. Hiervoor heb ik de opleiding NASM en Functional Patterns level 1 gevolgd. Het geven van specifieke trainingen en revalidatieprogramma’s pas ik toe in mijn werk als fysiotherapeut maar ook als Personal Trainer bij AllwaysFit in Spijkenisse.

In 2014 heb ik de opleiding MSU-echografie afgerond. Ik kan behandelen middels Dry Needling en Myofasciale Release technieken om patiënten weer pijnvrij te kunnen laten functioneren.

In 2018 ben ik afgestudeerd als Master Manueel therapeut aan de HAN in Nijmegen. Deze drie jarige specialisatie heeft mij een hoop nieuwe kennis en kundigheid bijgebracht. Naast het kunnen verrichten van verschillende mobilisaties en manipulaties in de extremiteiten als wervelkolom ben ik in staat om de wetenschap terug te koppelen naar de praktijk. Het kijken naar lange termijn oplossingen door samen met de patiënt in gesprek te gaan over zijn pijn, zijn beperkingen, zijn houding, zijn voeding en zijn spierconditie/aansturing zorgt voor een optimaal werkend lichaam.

Sinds oktober 2019 ben ik met veel passie mijn eigen praktijk gestart bij AllwaysFit.  Ik heb 1 doel en dat is het leveren van kwalitatieve goede zorg waarbij de patiënt centraal staat. Als zorgverlener is het mijn taak om waar nodig verder te kijken dan alleen mijn eigen domein als fysiotherapeut. Zo werk ik geregeld samen met sportartsen, orthopeden, huisartsen en andere paramedici.

Nancy van der Togt eigenaresse fysiotherapie

Eigenaresse | Fysiotherapeut | Personal Trainer | Manueel Therapeut | Lifestyle & Voeding Coach | Bodytec Trainer | Dry Needling Specialist

Fysiotherapeut | Personal trainer | Bodytec trainer | Sportvasten coach

Jordy van Es | Fysiotherapeut

Ik ben Jordy en woon in Schiedam. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie. Ik merkte dat ik meer wilde doen dan alleen fysiotherapeut zijn dus heb ik de combinatie gemaakt met (personal) training. Ik vind het erg leuk om mensen resultaten te zien boeken en hun gestelde doelen te zien behalen.

Bij AllwaysFit verzorg ik Bodytec trainingen en fysiotherapie. De combinatie gaat heel goed samen en zijn uitstekende aanvullingen op elkaar.

Mijn kracht ligt in het helpen om van (pijn)klachten naar topfit te komen. Ik houd zelf van aanpakken en zie je ook terug in mijn werkwijze. Tegelijk ben ik iemand die je graag leert goed naar je lichaam te luisteren en signalen te leren herkennen. Er is voor mij als trainer en therapeut niets leukers dan om van waarde te kunnen zijn, bij het oplossen van lichamelijke klachten of het behalen van doelen.

Kort samengevat: Wat de reden van uw bezoek ook is, mijn doel is hetzelfde. Het beste uit u halen door het bieden van kwaliteit, waarbij u als persoon centraal staat, zodat u met een glimlach en voldaan gevoel de studio verlaat!

Mijn guilty pleasure is dat ik leuk vind als ik zelf flink moet afzien. Ik ga namelijk graag uitdagingen aan.

Neem contact op