Fysiotherapeut Rozenburg

Fysiotherapie en manuele therapie in regio Rozenburg

Zoek je een fysiotherapeut in regio Rozenburg? Bij AllwaysFit kun je onder de rook van Rozenburg terecht voor fysiotherapie, sportfysio, manuele therapie en dry needling, zodat je na behandeling weer fit en gezond kunt gaan werken en sporten. En/of heb je ondersteuning van een vitaliteitscoach om je lichaam en geest op één lijn te krijgen voor een gezonde(re) levensstijl? Ook daarvoor kun je terecht bij AllwaysFit in de buurt van Rozenburg. Blijf vooral niet doorlopen met fysieke klachten; maak in regio Rozenburg direct een afspraak met onze fysiotherapeut of sportfysio.

fysiotherapeut

Fysiotherapie en manuele therapie

Sportblessure opgelopen of gewoon een verkeerde beweging gemaakt tijdens het boodschappen doen? Dat is vervelend. Maar weet dat je vanuit regio Rozenburg snel terecht kunt voor fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio bij AllwaysFit. Waar de (sport)fysio zich concentreert op de zachte delen van het lichaam, zoals spieren en pezen, is de manueel therapeut gespecialiseerd in het functioneren van de gewrichten. Een behandeling met fysiotherapie of manuele therapie is vooral gericht op herstel van blessures en het opnieuw beweeglijk maken van bijvoorbeeld schouders, nek of rug. Daarvoor stellen we samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Met onze effectieve en maatwerk behandelmethodes, boeken wij snel resultaat.

Bezoek ons vanuit Rozenburg

Dry needling

Een deel van onze therapeuten heeft zich bekwaamd in dry needling. Dry needling kan voor jou in regio Rozenburg onderdeel zijn van fysiotherapie. Deze behandeling houdt in het inbrengen van dunne acupunctuurnaalden in zogenaamde ’triggerpoints’. Triggerpoints zijn verdikkingen of knopen in de spieren die pijnklachten en vermindering van kracht in de spieren kunnen opleveren. Met dry needling kunnen we die spierspanning en knopen doen afnemen en kan er bloed en zuurstof naar het behandelde gebied stromen. Dry needling is een pijnloze en beproefde behandeling die we uitsluiten in overleg met jou toepassen.

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

fysiotherapie sessie fysio

Vitaliteitscoach voor een vitaal leven

In regio Rozenburg kun je ook gebruikmaken van de diensten van onze AllwaysFit vitaliteitscoach. Vitaliteitscoaching houdt zich bezig met wat iemand nodig heeft om vitaal in het leven te staan. Dat zijn zaken als gezonde voeding, voldoende beweging en de nodige rust. Onze vitaliteitscoach kijkt samen met jou wat de oorzaak van je mindere vitaliteit is of kan zijn. Vitaliteit zit hem niet per se in zo gezond mogelijk leven, maar vooral ook in de dingen doen die je blij en gelukkig maken. Samen stel je een individueel plan op met goede voeding en voldoende bewegen als uitgangspunt.

Schakel in regio Rozenburg AllwaysFit in

Heb jij in de buurt van Rozenburg de hulp nodig van een fysiotherapeut, manueel therapeut of sportfysio van AllwaysFit? Of wil jij samen met onze vitaliteitscoach aan de slag? Neem dan snel contact op met de kundige therapeuten van AllwaysFit! Je kunt contact met ons opnemen via 085 077 07 07 of mail naar fysiotherapie@allwaysfit.nl.

Neem contact op