TARIEVEN

Tarieven fysiotherapie

Dienst Prijs
Zitting fysiotherapie € 38,-
Zitting manuele therapie € 45,-
Screening, intake en onderzoek: 30 min. € 38,-
Screening, intake, onderzoek en behandelen: 60 min. € 76,-
Eenmalige fysiotherapeutisch onderzoek: 15 min. € 19,-
Eenmalige fysiotherapeutisch onderzoek aan huis € 72,-
Zitting fysiotherapie aan huis € 72,-
Telefonische zitting: 10 min. € 12,50
Verslaglegging fysiotherapie aan derden € 60,-
Niet op tijd afgemelde afspraak € 29,-
fysiotherapeut spijkenisse

Vergoedingen

Fysiotherapie en zijn diverse specialismen worden vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Bij chronische/langdurige aandoeningen welke genoemd staan op de lijst die is samengesteld door het ministerie van VWS dienen de eerste 20 behandelingen binnen de aanvullende verzekering te worden gedeclareerd. Vervolgbehandelingen vallen dan onder de voorwaarden van de basisverzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar over de voorwaarde en het aantal vergoeden behandelingen, dit verschilt per zorgverzekeraar.

Indien je behandeling voor vergoeding in aanmerking komt handelt AllwaysFit Fysiotherapie de declaratie af met jouw zorgverzekeraar. Vallen jouw behandelingen buiten jouw verzekeringsrecht dan ontvang je van ons een factuur.

Gecontracteerde zorg

AllwaysFit Fysiotherapie heeft overeenkomsten met de volgende zorgverzekeraars afgesloten:
AchmeaVGZIptiQASRONVZ, EUCARE, ENO en DSW. De contracten gelden ook voor de merknamen die onder de verzekeraar hangen. Klik hier voor meer informatie over de merknamen.

Ongecontracteerde zorg

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je een zorgverzekering hebt waarmee wij geen contract hebben afgesloten. Wij kunnen dan de behandeling(en) niet voor je declareren bij je zorgverzekering. Dit betekent dat jij de factuur voor je behandeling(en) van ons krijgt en zelf aan ons betaalt. We brengen de tarieven zoals vermeld in onze tarievenlijst in rekening. Je declareert de rekening vervolgens zelf bij je zorgverzekering. Je krijgt dan, afhankelijk van je gekozen aanvullende verzekering (een deel van) de kosten vergoed.

De laagste premie betekent niet automatisch de laagste kosten

Laat je daarom goed informeren welke behandelingen en hoeveel worden gedekt door jouw zorgverzekering. Er zijn diverse onafhankelijke websites die je hierbij kunnen helpen, zoals www.poliswijzer.nlwww.zorgkiezer.nl of www.consumentenbond.nl.

Neem contact op