Fysiotherapeut Hellevoetsluis

Fysiotherapie en manuele therapie in regio Hellevoetsluis

Fysiotherapeut in regio Hellevoetsluis nodig? Voor fysiotherapie, sportfysio, manuele therapie en/of vitaliteitscoaching ga je naar AllwaysFit. De plek waar je na deskundige behandeling weer kwiek en fit naar buiten loopt. Daarnaast bieden wij ook begeleiding aan door onze vitaliteitscoach. Daarmee krijg je lichaam en geest op één lijn voor een gezonde(re) levensstijl. Wat je ook nodig hebt; blijf niet aanmodderen met fysieke ongemakken, maar maak in de buurt van Hellevoetsluis zo snel mogelijk een afspraak bij AllwaysFit!

Fysiotherapeut en/of manueel therapeut

Tegen een blessure aangelopen tijdens het sporten of heb je je verstapt tijdens je werk? Kortom: heb je fysieke pijnklachten? Vanuit regio Hellevoetsluis ben je snel bij AllwaysFit voor fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio. Naar de (sport)fysio ga je voor het laten behandelen van de zogenaamde zachte delen van het lichaam, zoals je spieren en pezen. En bij de manueel therapeut worden je gewrichten, ofwel de harde delen van het lijf, onder handen genomen. Fysiotherapie of manuele therapie zijn gericht op het herstel van blessures en het weer beweeglijk maken van bijvoorbeeld schouders, de nek of de rug. Samen met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op en kun je erop rekenen dat we snel resultaat boeken met onze effectieve maatwerk behandelmethodes.

Bezoek ons vanuit Hellevoetsluis

Dry needling

Dry needling kan, in overleg uiteraard, onderdeel zijn van onze fysiotherapie behandelingen. Bij dry needling worden minuscule acupunctuurnaalden in zogenaamde ’triggerpoints’ geprikt. Triggerpoints zijn verdikkingen, ofwel knopen, in spieren die pijnklachten en/of afname van spierkracht tot gevolg hebben. Met dry needling kunnen we de spierspanning en knopen verminderen. Daardoor kan er weer voldoende bloed en zuurstof naar het behandelde gebied stromen. Een dry needling behandeling is pijnloos en bewezen effectief!

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

Vitaliteitscoach voor een vitaal leven

Wil je in regio Hellevoetsluis fitter en vrolijker door het leven gaan? Maak dan kennis met onze vitaliteitscoach. De vitaliteitscoach focust zich op dat wat iemand nodig heeft voor een vitaal leven en heeft vooral te maken met voeding, beweging en vooral ook rust. Samen met onze vitaliteitscoach bekijk je wat de redenen kunnen zijn waarom je je niet vitaal (meer) voelt. Vitaliteit heeft niet per se te maken met gezond(er) leven, maar zit vooral ook in dingen die je blij en gelukkig maken. Jullie maken dan samen een persoonlijk plan waarbij goede voeding en voldoende bewegen centraal staan.

Schakel in regio Hellevoetsluis AllwaysFit in

Heb jij in de buurt van Hellevoetsluis behandeling nodig van de fysiotherapeut, manueel therapeut of sportfysio van AllwaysFit? Of wil je graag met onze vitaliteitscoach aan de slag? Neem dan snel contact op met de kundige therapeuten van AllwaysFit! Je kunt contact met ons opnemen via 085 077 07 07 of mail naar fysiotherapie@allwaysfit.nl.

Neem contact op