Fysiotherapeut Schiedam

Fysiotherapie en manuele therapie in regio Schiedam

Zoek je een fysiotherapeut in regio Schiedam? Allways Fit is hét adres voor fysiotherapie, sportfysio, manuele therapie en dry needling om je weer fit en gezond aan het werken en sporten te helpen. Heb je behoefte aan de ondersteuning van een vitaliteitscoach om lichaam en geest op een lijn te krijgen voor een gezonde(re) levensstijl? Ook dat bieden we je bij AllwaysFit in Schiedam. Kortom: heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen, maar maak zo snel mogelijk een afspraak met onze fysiotherapeut in de buurt van Schiedam.

fysiotherapeut

Fysiotherapeut en sportfysio

Heb je lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde beweging? Of heb je een sportblessure opgelopen? Heb je in het algemeen fysiek ongemak en kun je niet meer pijnloos doen wat je wil of moet doen? Neem dan contact met AllwaysFit. De fysiotherapeuten van AllwaysFit helpen je in de buurt van Schiedam vakkundig van je lichamelijke klachten af. Bij bijvoorbeeld pijnklachten aan rug, nek, schouder, bekken, pols, enkel, heup, elleboog of knie behandelen we je helemaal op maat en in overleg met jou. Of het nu gaat om reguliere fysiotherapie of sportfysio; neem direct contact met ons op voor meer informatie over fysiotherapie in regio Schiedam of voor het maken van een afspraak.

Bezoek ons vanuit Schiedam

Waarom in regio Schiedam naar de fysiotherapeut?

Je kunt om verschillende redenen naar de fysiotherapeut gaan. Je kunt bij AllwaysFit terecht voor het laten behandelen en herstellen van lichamelijke klachten, pijn of bewegingsbeperkingen. Veelvoorkomende redenen voor fysiotherapie in regio Schiedam zijn bijvoorbeeld:

 • Lichamelijke pijn en ongemak: pijn in spieren, gewrichten, botten of zenuwen? Dan kunnen wij je helpen om de oorzaak van de pijn te herleiden en om een behandelplan op te stellen om de pijn te verminderen.
 • Revalidatie na letsel: fysiotherapie helpt bij het herstellen van een blessure of operatie. Onze fysiotherapeut helpt je om je bewegingspatronen te herstellen en je spierkracht en mobiliteit te verbeteren.
 • Beperking bij bewegen: moeite met bewegen, stijfheid of mindere flexibiliteit? Wij achterhalen de oorzaak en helpen je met oefeningen en technieken om je bewegingsbereik te vergroten.
 • Chronische aandoeningen: heb je een chronische aandoening, zoals artritis of rugpijn? Of moet je revalideren na een beroerte? Ook dan kan de fysiotherapie in Schiedam je helpen om je lichamelijk functioneren te verbeteren en de levenskwaliteit te vergroten.
 • Sportblessures: ook voor preventie en behandeling van sportblessures kun je bij ons terecht voor sportfysio. Wij helpen met je met je herstel en zorgen ervoor dat je snel weer kunt presteren.

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

Fysiotherapie of manuele therapie?

Heb je voor je lichamelijke klachten fysiotherapie nodig of manuele therapie in de buurt van Schiedam? De fysiotherapeut houdt zich met de zogenoemde zachtere delen van het lichaam bezig, zoals spieren, pezen en banden. Manuele therapie is gericht op de hardere delen van het lichaam, zoals de wervelkolom en gewrichten. Let wel dat elke situatie persoonlijk en uniek is. Onze manueel therapeut kan je na een onderzoek persoonlijk advies geven of manuele therapie de oplossing is voor lichamelijke klachten.

Voor welke lichamelijke klachten manuele therapie?

Klachten die de manueel therapeut behandelt, zijn onder andere:

 • Hoofd- en nekpijn (vaak in combinatie met een stijve bovenrug)
 • Nekpijn (al dan niet uitstralend in de arm)
 • Klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn
 • Heupklachten
 • Lage rugklachten (ook bij uitstraling naar het been)
 • Duizeligheid die komt door het bewegen van de nek
 • Schouderklachten (soms in combinatie met nekklachten)
 • Pijn en stijfheid in de schouder, ook wel ‘frozen shoulder’ genoemd
 • Tenniselleboog

Waarom AllwaysFit?

Bij de fysiotherapeuten van AllwaysFit kun je in regio Schiedam altijd rekenen op:

 • Innovatieve en effectieve methodes voor snel resultaat
 • Op eigen niveau pijnvrij bewegen
 • Vergoeding mogelijk bij je zorgverzekeraar
 • Uitsluitend gediplomeerde en BIG-geregistreerde fysiotherapeuten

Samen met jou kijken we naar je klachten en welke fysiotherapie behandeling daarbij past. Onze gediplomeerde therapeuten houden altijd rekening met je genezingsproces en werken altijd in jouw tempo!

Dry needling

Een aantal van onze fysiotherapeuten heeft zich in regio Schiedam gespecialiseerd in dry needling. Dry needling kan een onderdeel van of een aanvulling op een fysiotherapie behandeling zijn. Hierbij worden met acupunctuurnaalden zogenaamde triggerpoints behandeld. Dat zijn knopen of verhardingen in de spieren die pijn en krachtsvermindering kunnen veroorzaken. Met dry needling kunnen we de spierspanning en knopen verminderen, waardoor weer bloed en zuurstof naar het behandelde gebied kan stromen. Het is een pijnloze en succesvolle methode die in overleg met jou wordt gedaan.

Vitaliteitscoach

Je kunt in regio Schiedam ook een beroep doen op de persoonlijke ondersteuning van onze vitaliteitscoach. Vitaliteitscoaching gaat over de dingen die je nodig hebt voor een vitaal leven. Denk aan goede, gezonde voeding, genoeg beweging en rust. Met een vitaliteitscoach kijk je wat er achter je verminderde vitaliteit zit. Vitaliteit zit niet primair in gezond leven, maar ook of je de dingen doet waar je blij en gelukkig wordt. Samen met je vitaliteitscoach neem je het hele plaatje onder de loep en leer je je vitaler. Hij/zij stelt samen met jou een individueel plan op op het gebied van voeding en bewegen.

Contact met AllwaysFit

Behoefte aan vakkundige fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio in de buurt van Schiedam? Of wil je in regio Schiedam aan de slag gaan met onze vitaliteitscoach? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van AllwaysFit! Je kunt contact met ons opnemen via 085 077 07 07 of mail naar fysiotherapie@allwaysfit.nl.

Neem contact op