Fysiotherapeut Overschie

Fysiotherapie en manuele therapie in regio Overschie

Een fysiotherapeut nodig in regio Overschie? Of een manueel therapeut of sportfysio? AllwaysFit is het adres voor iedereen die fysiotherapie, sportfysio, manuele therapie en dry needling nodig heeft om weer fit en gezond te worden. Of kun je wel wat hulp van een vitaliteitscoach gebruiken om je lichaam en geest weer op een lijn te krijgen voor een gezonde(re) levensstijl? Onze fysiotherapie praktijk is goed bereikbaar vanuit Overschie. Blijf in elk geval niet met pijnklachten rondlopen, maar maak een afspraak met onze fysiotherapeut.

Fysiotherapie en manuele therapie

Heb je lichamelijke klachten door werk of sportbeoefening? Om die professioneel te laten behandelen kun je bij AllwaysFit terecht voor fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio. Waar de (sport)fysio zich concentreert op de zachte delen van het lichaam, zoals spieren en pezen, is de manueel therapeut gespecialiseerd in het bewegend functioneren van gewrichten. Met een behandeling door onze fysiotherapeut of manueel therapeut in de buurt van Overschie werken we nadrukkelijk aan het herstel van blessures en het herwinnen van de beweeglijkheid van bijvoorbeeld de schouders, nek of rug. Dat doen op basis van een samen met jou opgesteld persoonlijk opgesteld behandelplan. Zo kunnen we snel en goed resultaat boeken.

Bezoek ons vanuit Overschie

Dry needling

Onze fysiotherapeuten hebben zich ook gespecialiseerd in dry needling dat dus onderdeel kan zijn van een fysiotherapie behandeling. Er worden dan kleine acupunctuurnaalden in zogenaamde ’triggerpoints’ geprikt. Triggerpoints zijn knopen of verhardingen in de spieren die pijn en krachtsvermindering veroorzaken. Met dry needling kunnen we de spierspanning en knopen verminderen, waardoor weer bloed en zuurstof naar het behandelde gebied kan stromen. Dry needling is een pijnloze en succesvolle methode die uitsluitend in overleg met jou wordt gedaan.

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

Vitaliteitscoach

Je kunt in de regio Overschie ook een beroep doen op de persoonlijke ondersteuning van onze vitaliteitscoach. Vitaliteitscoaching gaat over de dingen die je nodig hebt om vitaal door het leven te gaan. Denk aan goede, gezonde voeding, genoeg beweging en rust. Met een vitaliteitscoach kijk je wat er achter je verminderde vitaliteit zit. Vitaliteit zit niet primair in gezond leven, maar ook of je de dingen doet waar je blij en gelukkig wordt. Samen met je vitaliteitscoach neem je het hele plaatje onder de loep en leer je hoe je je vitaler kunt voelen. Hij of zij stelt samen met jou een individueel plan op op het gebied van voeding en bewegen.

Schakel de AllwaysFit fysiotherapeut in regio Overschie in

Behoefte aan vakkundige fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio in regio Overschie? Of wil jij aan de slag gaan met onze vitaliteitscoach in de buurt van Overschie? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van AllwaysFit! Je kunt contact met ons opnemen via 085 077 07 07 of mail naar fysiotherapie@allwaysfit.nl

Neem contact op