Fysiotherapeut Oud-Beijerland

Fysiotherapie en manuele therapie in regio Oud-Beijerland

Als je op zoekt bent naar een fysiotherapeut in regio Oud-Beijerland, dan kun je uiteraard terecht bij AllwaysFit, de praktijk waar fysiotherapie, sportfysio, manuele therapie en vitaliteitscoaching onder één dak te vinden zijn. Het is dus ook de plek waar je vrolijk en fit naar buiten loopt als je behandelingen achter de rug zijn. Dat is zeker het geval als je een beroep doet op onze deskundige vitaliteitscoach, waarmee je lichaam en geest op één lijn kunt krijgen op weg naar een gezonde(re) levensstijl. Waar je ook behoefte aan hebt; aarzel niet met het aanpakken van fysieke ongemakken, maar maak in Oud-Beijerland zo snel mogelijk een afspraak bij AllwaysFit!

Fysiotherapeut of manueel therapeut?

Heb je tijdens het sporten een vervelende blessure opgelopen, of heb je tijdens je werk een ongelukkige beweging gemaakt met pijnklachten tot gevolg? Als je fysieke malheur hebt die je hindert in het dagelijkse leven of tijdens het sport beoefenen, kom dan vanuit Oud-Beijerland naar AllwaysFit voor fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio. Je wordt geholpen door de (sport)fysio als er behandeling nodig is van de zogenaamde zachte delen van het lichaam. Denk daarbij aan spieren en pezen. De manueel therapeut is er voor de behandeling van de gewrichten, ofwel de harde delen van het lijf. Fysiotherapie en manuele therapie zijn beide gericht op het herstellen van blessures en het weer goed beweeglijk krijgen van onder andere schouders, de nek of rug. Samen met jou maken we een persoonlijk behandelplan. Dat plan is gericht op snel resultaat. En dat is natuurlijk alleen mogelijk met behulp van ons effectieve maatwerk in behandelingen.

Bezoek ons vanuit Oud-Beijerland

Dry needling

In overleg met jou kan onze fysiotherapeut ook een dry needling behandeling voorstellen. Bij dry needling is een behandelmethode waarbij minuscule acupunctuurnaalden in zogenaamde ’triggerpoints’ worden geprikt en langzaam op een neer bewogen. Triggerpoints zijn verdikkingen, ofwel knopen, in spieren die pijnklachten en/of afname van spierkracht tot gevolg hebben. Door die bewegingen van de naald wordt de spierspanning verminderd, waardoor er voldoende bloed en zuurstof naar het behandelde gebied kan stromen. Dry needling is een pijnloze en effectief bewezen behandeling!

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

Vitaliteitscoach voor een vitaal leven

Heb je de behoefte om in regio Oud-Beijerland fitter en vrolijker door het leven te gaan? Dan kan onze vitaliteitscoach je ongetwijfeld helpen. De vitaliteitscoach heeft de focus op de zaken die zorgen dat iemand met goede voeding, lekker bewegen en voldoende rust sterk in zijn of haar schoenen staat. Kun jij daarbij wel wat hulp gebruiken? Samen met onze vitaliteitscoach kijk je naar wat de reden kan zijn van waarom je je niet vitaal (meer) voelt. Daar hoeft niet per se een gezond(er) leven aan ten grondslag te liggen; dat kan ook te maken hebben met de dingen die je blij en gelukkig maken. Gezamenlijk stel je een voor jou passend plan op waarmee je aan de slag gaat. In dat plan staan goede voeding en voldoende bewegen uiteraard centraal

Schakel in regio Oud-Beijerland AllwaysFit in

Heb jij in regio Oud-Beijerland een behandeling nodig van een fysiotherapeut, manueel therapeut of sportfysio van AllwaysFit? Of wil je graag met onze vitaliteitscoach gaan werken? Neem dan snel contact op met de kundige therapeuten van AllwaysFit! Je kunt contact met ons opnemen via 085 077 07 07 of mail naar fysiotherapie@allwaysfit.nl.

Neem contact op