Fysiotherapeut Barendrecht

Fysiotherapie en manuele therapie in regio Barendrecht

Zoek je een goede fysiotherapeut in regio Barendrecht? Ga dan naar AllwaysFit, de praktijk waar je fysiotherapie, sportfysio, manuele therapie en vitaliteitscoaching onder één dak vindt. Daar kom je dus altijd vrolijk en fit naar buiten nadat je je behandelingen achter de rug hebt. Ook nadat je gebruik hebt gemaakt van onze vitaliteitscoach, de coach die je helpt lichaam en geest op één lijn te krijgen en waarmee je een gezonde(re) levensstijl kunt beginnen. Waar je ook behoefte aan hebt; blijf niet rondlopen met fysiek ongemak. Maak vanuit Barendrecht zo snel mogelijk een afspraak bij AllwaysFit!

intake gesprek fysiotherapie

Fysiotherapeut of manueel therapeut nodig?

Blessure opgelopen tijdens je sportbeoefening? Van een trapje gevallen tijdens je werk en heb je er veel last van? Om die professioneel te laten behandelen kun je bij AllwaysFit terecht voor fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio. De (sport)fysio helpt je met het behandelen van de zogenaamde zachte delen van het lijf. Denk daarbij aan spieren en pezen. De manueel therapeut verzorgt het behandelen van de gewrichten, ook wel de harde delen van het lichaam genoemd. Fysiotherapie en manuele therapie zijn allebei gericht op herstel van blessures en het weer goed beweeglijk krijgen van bijvoorbeeld de schouders, nek of rug. Samen met jou maken we een persoonlijk behandelplan dat is gericht op snel en goed resultaat.

Bezoek ons vanuit Barendrecht

Dry needling

Onze fysiotherapeut kan bij fysiotherapie ook een dry needling behandeling voorstellen. Dit is een behandelmethode waarbij minuscule acupunctuurnaalden in ’triggerpoints’ worden geprikt en dan langzaam op een neer worden bewogen. Triggerpoints zijn verdikkingen, ook wel knopen genoemd, in spieren die pijnklachten veroorzaken of een afname van spierkracht. Door het bewegen van de naald wordt de spierspanning in de triggerpoint verminderd, waardoor weer bloed en zuurstof naar het behandelde gebied kan stromen. Dry needling is een pijnloze en effectief bewezen behandeling!

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

fysiotherapie sessie fysio

Vitaal (leren) leven met de vitaliteitscoach

Wil je in fitter en vrolijker gaan leven? Schakel dan onze vitaliteitscoach in. De vitaliteitscoach houdt zich bezig met bijvoorbeeld goede voeding, bewegen en voldoende rust sterk om mensen weer fitter te maken, zodat ze lekker(der) in hun vel komen te zitten. Kun jij daarbij wel persoonlijke begeleiding gebruiken? Samen met de vitaliteitscoach kijk je naar de oorzaak van je mindere vitaliteit. Dat hoeft niet direct te maken te hebben met gezond(er) leven; maar kan ook gewoon te maken hebben met de dingen in het leven die je blij en gelukkig maken. Jullie stellen samen een persoonlijk plan op waarmee je aan de slag gaat. Uiteraard vormt goede voeding en voldoende bewegen wel de basis voor jou in de regio Barendrecht.

Schakel in regio Barendrecht AllwaysFit in

Heb jij in de buurt van Barendrecht fysiotherapie, manuele therapie of een sportfysio behandeling nodig? Of wil je graag met onze vitaliteitscoach werken? Neem dan snel contact op met de kundige therapeuten van AllwaysFit! Je kunt contact met ons opnemen via 085 077 07 07 of mail naar fysiotherapie@allwaysfit.nl.

Neem contact op