REVIEWS

AllwaysFit Fysiotherapie
5.0
Gebaseerd op 39 recensies
powered by Google
Sjimmy Van Der Schoor
Sjimmy Van Der Schoor
18:44 24 May 23
Sinds kort word ik hier geholpen met mijn schouderklachten. Erg blij met de aanpak van Nancy, ze luistert, denkt met je mee en verteld duidelijk wat ze gaat behandelen. Met de toegewezen oefeningen weet ik nu hoe ik mijn schouderklachten kan aanpakken. Zou het iedereen aanraden!
Patricia Vermeer
Patricia Vermeer
19:58 20 Apr 23
Kan ze alleen maar aanbevelen voor fysio body tech trainingen en voeding schema's.Luisteren echt naar je en gaan ermee aan de slag !Metal coaching en dry needling helpen naar een nieuwe mindset .Nu net klaar met sport vasten even alles resetten .Een aanrader .
Sylvia Rijcken
Sylvia Rijcken
09:22 15 Mar 23
Erg professioneel in sport en begeleiding, men weet je goed te motiveren en je ziet snel resultaat. Ik doe Bodytec, maar heb ook gebruik gemaakt van de Fysio en Nancy is een kei op fysiogebied, maar ook in de sport les.Er wordt goed op je gelet om elke oefening optimaal uit te voeren.Kortom ik kan Always Fit van harte aanbevelen, ben zeer tevreden👌👍💪🏼
Harrie Haak
Harrie Haak
12:23 07 Mar 23
Ik heb de manuele-fysiotherapeut behandelingen als prettig en goed ervaren. De oorzaak van mijn klachten (ontstoken slijmbeurs) waren snel bekend en aansluitend goed behandeld. Aansluitend in overleg ook verder gegaan met Bodytec krachttraining, wat ook goed bevalt.
Richard Dullaart
Richard Dullaart
16:49 27 Feb 23
November 2022 kreeg ik plotseling lage rugpijn, onderzoek wees uit dat ik een hernia had. Na advies van iemand ben ik terecht gekomen bij Nancy van de Togt van Allways Fit. Na een behandeling of 12 en de benodigde oefeningen die ik meerdere malen per week moest doen(en nog steeds) zijn de klachten bijna weg! Kleine stapjes,discipline en vooral niet te snel willen gaan was het advies waaraan ik mij moest houden! Sinds een aantal weken begonnen onder persoonlijke begeleiding met Body TEC, drie maanden geleden had ik nooit gedacht dat ik dit allemaal al zou kunnen.Alleen had mij dit ook nooit gelukt.!De persoonlijke begeleiding is ontzettend goed ,dus mocht je bepaalde klachten hebben dan weten ze bij Allways Fit daar wel raad ermee..! Ook als je geen klachten hebt maar gewoon lekker één of meerdere keren in de week wilt sporten om fit te worden dan raad ik Allways Fit absoluut aan. Groeten Richard
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Neem contact op