Fysiotherapeut Spijkenisse

Fysiotherapie en manuele therapie in Spijkenisse

Zoek je een fysiotherapeut in Spijkenisse? AllwaysFit is het adres voor fysiotherapie, sportfysio, manuele therapie en dry needling om je weer fit en gezond aan het werken en sporten te helpen. Heb je behoefte aan de ondersteuning van een vitaliteitscoach om lichaam en geest op één lijn te krijgen voor een gezonde(re) levensstijl? Ook dat bieden we je hulp bij AllwaysFit in Spijkenisse. Kortom: heb je fysieke klachten? Blijf er niet mee rondlopen, maar maak zo snel mogelijk een afspraak met onze fysiotherapeut in Spijkenisse.

fysiotherapeut spijkenisse

Fysiotherapie en manuele therapie

Heb je lichamelijke klachten door werk of door sporten? Om die klachten professioneel te laten verhelpen kun je bij AllwaysFit terecht voor fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio. Waar de (sport)fysio zich concentreert op de zachte delen van het lichaam, zoals spieren en pezen, is manueel therapeut gespecialiseerd in het bewegend functioneren van de gewrichten. Met een behandeling door onze fysiotherapeut of manueel therapeut in Spijkenisse wordt nadrukkelijk gewerkt aan het herstel van blessures en het herwinnen van de beweeglijkheid van bijvoorbeeld schouders, nek of rug. Dit alles doen we geheel volgens een voor jou persoonlijk opgesteld behandelplan. Met onze effectieve en op maat gemaakte methodes, boeken wij snel resultaat.

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

Dry needling

Een aantal van onze fysiotherapeuten heeft zich in Spijkenisse gespecialiseerd in dry needling. Dry needling kan onderdeel van of een aanvulling op een fysiotherapie behandeling zijn. Hierbij worden met acupunctuurnaalden zogenaamde ’triggerpoints’ behandeld. Dat zijn knopen of verhardingen in de spieren die pijn en krachtsvermindering kunnen veroorzaken. Met dry needling kunnen we de spierspanning en knopen verminderen, waardoor weer bloed en zuurstof naar het behandelde gebied kunnen stromen. Het is een pijnloze en succesvolle methode die in overleg met jou wordt gedaan.

Vitaliteitscoach

Je kunt in Spijkenisse ook een beroep doen op de persoonlijke ondersteuning van onze vitaliteitscoach. Vitaliteitscoaching gaat over de dingen die je nodig hebt om vitaal door het leven te gaan. Denk aan goede, gezonde voeding, genoeg beweging en rust. Met een vitaliteitscoach kijk je wat er achter je verminderde vitaliteit zit. Vitaliteit zit niet primair in gezond leven, maar ook of je de dingen doet waar je blij en gelukkig wordt. Samen met je vitaliteitscoach neem je het hele plaatje onder de loep en leer je hoe jij je vitaler kunt voelen. Hij/zij stelt samen met jou een individueel plan op op het gebied van voeding en bewegen.

Schakel de AllwaysFit fysiotherapeut in Spijkenisse in

Behoefte aan vakkundige fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio in Spijkenisse? Of wil jij in Spijkenisse aan de slag gaan met onze vitaliteitscoach? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van AllwaysFit! Je kunt contact met ons opnemen via 085 077 07 07 of mail naar fysiotherapie@allwaysfit.nl.

Neem contact op