Fysiotherapeut Vlaardingen

Fysiotherapie en manuele therapie in regio Vlaardingen

Fysiotherapeut nodig in de buurt van Vlaardingen? Bij AllwaysFit kun je terecht voor fysiotherapie, sportfysio, manuele therapie en dry needling. Onze therapeuten helpen je om weer fit en gezond te worden. Of heb je behoefte aan de ondersteuning van een vitaliteitscoach die je helpt om je lichaam en geest te samenwerken op weg naar een gezonde(re) levensstijl? Ook daarvoor kun je vanuit regio Vlaardingen terecht bij AllwaysFit. Blijf niet te lang rondlopen met fysieke klachten of je plannen om weer fit te worden, maar maak in de buurt van Vlaardingen snel een afspraak bij AllwaysFit.

fysiotherapie door allways fit fysiotherapeut

Fysiotherapeut en sportfysio

Heb je een verkeerde beweging gemaakt met pijnklachten tot gevolg? Of heb je last van een sportblessure? Heb je in het algemeen fysiek ongemak en kun je niet meer pijnloos doen wat je wil of moet doen? Neem dan contact met AllwaysFit. Onze fysiotherapeuten helpen je in regio Vlaardingen vakkundig van je lichamelijke klachten af. Bij bijvoorbeeld pijnklachten aan rug, nek, schouder, bekken, pols, enkel, heup, elleboog of knie behandelen we je op maat en in overleg met jou. Of het nu gaat om reguliere fysiotherapie of sportfysio; wij helpen je graag.

Bezoek ons vanuit Vlaardingen

Waarom in regio Vlaardingen naar de fysiotherapeut?

Bij de fysiotherapeut van AllwaysFit kun je terecht voor het laten behandelen en herstellen van lichamelijke klachten, pijn of bewegingsbeperkingen. Redenen om in regio Vaardigen te kiezen voor fysiotherapie zijn bijvoorbeeld:

 • Pijn in spieren, gewrichten, botten of zenuwen: wij helpen je om de oorzaak van de pijn te vinden en stellen een behandelplan op om je klachten te verhelpen.
 • Revalidatie na letsel door een blessure of operatie: de fysiotherapeut helpt je in Vlaardingen om je bewegingspatronen te herstellen en om je spierkracht en mobiliteit te verbeteren.
 • Beperking bij bewegen: als je moeite hebt met bewegen, of stijfheid en verminderde flexibiliteit ervaart, gaan wij met jou aan de slag om de oorzaak te achterhalen en helpen je met oefeningen en technieken voor het vergroten van je bewegingsbereik.
 • Chronische aandoeningen: bij een chronische aandoening als artritis of rugpijn, of voor revalidatie na een beroerte, kunnen wij je in Vlaardingen helpen om je lichamelijk functioneren te verbeteren en je levenskwaliteit te vergroten.
 • Sportblessures: voor preventie en behandeling van sportblessures is de sportfysio de aangewezen persoon die je helpt met herstel en die ervoor zorgt je snel weer pijnloos kunt gaan sporten en bewegen.

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

Fysiotherapie of manuele therapie?

Heb je voor je lichamelijke klachten fysiotherapie nodig of manuele therapie in regio Vlaardingen? De fysiotherapeut houdt zich bezig met de zogenoemde zachtere delen van het lichaam. Denk daarbij aan spieren, pezen en banden. Manuele therapie richt zich op de hardere delen van het lichaam, zoals de wervelkolom en gewrichten. Wat je precies nodig hebt, hangt helemaal af van je persoonlijke situatie. Onze manueel therapeut kan je na een onderzoek adviseren of manuele therapie de oplossing is voor je pijnklachten.

Wanneer in regio Vlaardingen naar de manueel therapeut?

Je wordt behandeld door de manueel therapeut bij bijvoorbeeld:

 • Hoofd- en nekpijn (vaak in combinatie met een stijve bovenrug)
 • Nekpijn (al dan niet met uitstraling in de armen)
 • Klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn
 • Heupklachten
 • Klachten in de onderrug (ook bij uitstraling naar het been)
 • Duizeligheid door het bewegen van de nek
 • Schouderklachten (soms gecombineerd met nekklachten)
 • Pijn en stijfheid in de schouder, ofwel een ‘frozen shoulder’
 • Tenniselleboog
fysiotherapie sessie fysio

Waarom naar AllwaysFit?

Bij AllwaysFit kun je in regio Vlaardingen altijd rekenen op:

 • Innovatieve en effectieve methodes voor een snel resultaat
 • Op eigen niveau weer zonder pijn bewegen
 • Vergoeding mogelijk bij je zorgverzekeraar
 • Uitsluitend gediplomeerde en BIG-geregistreerde fysiotherapeuten

Samen met jou kijken we naar je klachten en welke behandeling daarbij past. Onze gediplomeerde therapeuten houden altijd rekening met je genezingsproces en werken altijd in jouw tempo!

Dry needling

Wij beschikken ook over fysiotherapeuten die zich bekwaamd hebben in dry needling. Dry needling kan onderdeel uitmaken of een aanvulling zijn op een fysiotherapie behandeling voor jou in de buurt van Vlaardingen. Een dry needling behandeling wordt gedaan met acupunctuurnaalden om zogenaamde ’triggerpoints’ te behandelen. Triggerpoints zijn knopen of verhardingen in de spieren die pijn en krachtsvermindering kunnen veroorzaken. Met de dunne naalden kunnen we spierspanning en knopen wegnemen, zodat er weer bloed en zuurstof naar het behandelde gebied stroomt. Dry needling is een pijnloze en succesvolle behandelmethode.

Vitaliteitscoach

In Vlaardingen kun je ook een beroep doen op ondersteuning van een AllwaysFit vitaliteitscoach. Vitaliteitscoaching gaat over de dingen die je nodig hebt voor een vitaal leven. Dat is bijvoorbeeld goede voeding, en vooral ook voldoende beweging en rust. Onze vitaliteitscoach kijkt samen met jou wat de oorzaak is van je verminderde vitaliteit. Dat zit hem namelijk niet per se in gezond leven, het gaat ook om de dingen die je blij en gelukkig maken. Samen met je vitaliteitscoach onderzoek je hoe jij je weer vitaler kunt gaan voelen. Samen stellen jullie een persoonlijk plan op waarbij voeding en bewegen de basis vormen.

Contact met AllwaysFit

Behoefte aan vakkundige fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio in Vlaardingen? Of wil jij in Vlaardingen aan de slag gaan met onze vitaliteitscoach? Neem dan vandaag nog contact op AllwaysFit! Dat doe je door te bellen met 085 077 07 07 of mailen naar fysiotherapie@allwaysfit.nl.

Neem contact op