Fysiotherapeut Ridderkerk

Fysiotherapie en manuele therapie in regio Ridderkerk

Als je een goede fysiotherapeut in regio Ridderkerk nodig hebt, is het verstandig om naar AllwaysFit te gaan, de praktijk waar je fysiotherapie, sportfysio, manuele therapie en vitaliteitscoaching. Wie of wat je ook nodig hebt om zonder pijntjes door het leven te gaan; zorg dat je niet blijft rondlopen met fysiek ongemak, maar maak in de buurt van Ridderkerk een afspraak bij AllwaysFit!

fysiotherapie door allways fit fysiotherapeut

Fysiotherapeut of manueel therapeut nodig?

Blessure opgelopen tijdens het sporten? Of gewoon’ een verkeerde beweging gemaakt op je werk waar je erg veel last van hebt? Als je door lichamelijke tegenslag niet lekker kunt werken, sporten of gewoon je dagelijkse dingen kunt doen, is het tijd om in de buurt van Ridderkerk contact op te nemen met AllwaysFit voor fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio. De (sport)fysio is de persoon die je helpt met het behandelen van de zogenaamde zachte delen van het lijf, zoals de spieren en pezen. Moet je naar de manueel therapeut? Dan worden daar gewrichten behandeld, ofwel de harde delen van het lichaam. Fysiotherapie en manuele therapie zijn allebei gericht op het herstellen van blessures en het weer goed kunnen bewegen van bijvoorbeeld schouders, nek of rug. Samen met jou maken we een persoonlijk behandelplan dat is gericht op snel en goed resultaat.

Bezoek ons vanuit Ridderkerk

Dry needling

Onze fysiotherapeut kan voor jou in regio Ridderkerk ook een dry needling behandeling voorstellen. Hierbij worden minuscule acupunctuurnaalden in ’triggerpoints’ geprikt en zachtjes op een neer bewogen. Triggerpoints zijn verdikkingen, ofwel ‘knopen’, in spieren die pijn veroorzaken of een afname van spierkracht. Door de naald te bewegen wordt de spierspanning in de triggerpoint verminderd, waardoor er weer bloed en zuurstof naar toe kan stromen. Dry needling is pijnloos en bewezen effectief!

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

Vitaal (leren) leven met de vitaliteitscoach

Wil je je in regio Ridderkerk wat fitter en vrolijker gaan voelen? Maak dan gerust kennis met onze vitaliteitscoach. De vitaliteitscoach houdt zich bezig met bijvoorbeeld goede voeding, bewegen en voldoende rust sterk om mensen weer fitter te maken, waardoor ze lekker(der) in hun vel komen te zitten. Heb jij daar ook behoefte aan en dan onder persoonlijke begeleiding gebruiken? Met de vitaliteitscoach ga je op zoek naar de reden van je mindere vitaliteit en bekijk je wat er op korte termijn beter kan. Jullie stellen samen een persoonlijk plan op waarbij goede voeding en voldoende bewegen de basis vormt voor jou in de buurt van Ridderkerk.

Schakel in regio Ridderkerk AllwaysFit in

Heb jij in regio Ridderkerk een fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio behandeling nodig? Of wil je graag met onze vitaliteitscoach werken? Neem dan snel contact op met de kundige therapeuten van AllwaysFit! Je kunt contact met ons opnemen via 085 077 07 07 of mail naar fysiotherapie@allwaysfit.nl.

Neem contact op