Fysiotherapeut Maassluis

Fysiotherapie en manuele therapie in regio Maassluis

Ben je in regio Maassluis op zoek naar een goede fysiotherapeut? Onder de rook van Maassluis vind je AllwaysFit, de praktijk voor fysiotherapie, sportfysio, manuele therapie en dry needling. Het is de plek waar je na onze deskundige behandeling weer kwiek en fit naar buiten loopt. Je kunt bij ons overigens ook terecht voor begeleiding door onze vitaliteitscoach. Zo kun je lichaam en geest op één lijn krijgen voor een gezonde(re) levensstijl. Wat je ook nodig hebt; blijf niet rondlopen met fysieke klachten: maak in de buurt van Maassluis direct een afspraak met de fysiotherapeut of sportfysio van AllwaysFit!

fysiotherapeut spijkenisse

Fysiotherapie en manuele therapie

Heb je je geblesseerd met sporten of heb je tijdens je dagelijkse handelingen een verkeerde beweging gemaakt met pijnklachten tot gevolg? Weet dan dat je vanuit regio Maassluis snel bij AllwaysFit bent voor fysiotherapie, manuele therapie of sportfysio. Waar (sport)fysio bedoeld is voor de behandeling van de zogenaamd zachte delen van het lichaam (spieren en pezen), behandelt de manueel therapeut gewrichten. Behandelingen met fysiotherapie of manuele therapie zijn vooral bedoeld voor het herstellen van blessures en het opnieuw beweeglijk maken van bijvoorbeeld schouders, nek of rug. Daarvoor maken we samen met jou een persoonlijk behandelplan. Wij kunnen bogen op snel en goed resultaat dankzij onze effectieve maatwerk behandelmethodes.

Bezoek ons vanuit Maasluis

Dry needling

Een onderdeel van fysiotherapie kan een dry needling behandeling zijn. Hierbij worden minuscule acupunctuurnaalden in zogenaamde ’triggerpoints’ aangebracht. Triggerpoints zijn verdikkingen – ook wel knopen – in de spieren die pijnklachten en/of afname van spierkracht kunnen veroorzaken. Met dry needling kunnen we spierspanning en knopen verminderen, waardoor er voldoende bloed en zuurstof naar het behandelde gebied kan stromen. Dry needling is pijnloos en bewezen effectief.

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

Vitaliteitscoach voor een vitaal leven

Wil je in regio Maassluis wel wat fitter en energieker door het leven gaan? Maak dan gebruik van de diensten van onze AllwaysFit vitaliteitscoach. Deze focust zich op wat iemand nodig heeft om vitaal door het leven te gaan. Dat kan gaan over onder andere goede voeding, voldoende beweging en vooral ook rust. De vitaliteitscoach kijkt samen met jou naar de oorzaken van jouw verminderde fitheid. Let wel: vitaliteit zit niet per se in een gezond leven, maar vooral ook in dingen waar je blij en gelukkig van wordt. Gezamenlijk maak je een individueel plan met voeding en bewegen als startpunt.

Schakel in regio Maassluis AllwaysFit in

Heb jij in regio Maassluis de hulp nodig van een fysiotherapeut, manueel therapeut of sportfysio van AllwaysFit? Of wil jij samen met onze vitaliteitscoach aan de slag? Neem dan snel contact op met de kundige therapeuten van AllwaysFit! Je kunt contact met ons opnemen via 085 077 07 07 of mail naar fysiotherapie@allwaysfit.nl.

Neem contact op